Søg produkt

Dansk Norge Svenska

Brasilianske hængekøjer i stof
De Originale Hængekøjer fra Mexico
Coated bomuldsnet hængekøjer til udeliv fra Mexico
Stofhængekøjer fra Brasilien i farverigt stof
Hængekøje i slidstærkt net af bomuld eller nylon
Hængekøjestol fra Mexico
100% Nylon hængekøjer i net fra Mexico
Amerikansk hængekøje med tværpinde
Hængekøje Stativ
Mexicanske tæpper
Tilbehør til Hængekøje
Hvad skal jeg vælge af hængekøjer?
Etisk Fair Handel
Fair Trade Hængekøje

FAQ
Kontakt & Info


Indkøbskurv
Forside

Info

Betaling
Levering
Kontakt hengekøye.com
Leveringstid og forsendelsespriser
Hængekøje sitemap

Alle priser er incl. moms

American Express Dankort Diners EuroCard / MasterCard JCB Maestro Q8/lic Visa Visa Electron
Etisk Fair Handel > Etisk Fair Handel  |  Udskriv  |  Tip en ven
ETISK HANDEL - FAIR TRADE I PRAKSIS

De mexicanske net-hængekøjer har en historie ud over det sædvanlige, det har ganske enkelt været et af livet større værdier i hverdagen, netop disse håndfremstillet hængekøjer har været fremstillet gennem århundreder af Maya-indianernes efterkommere. Flette-Væveteknikken er den samme gennem de sidste mange århundrede. I dag er den eneste forskel materialer der anvendes i forhold til historien. I dag er det primært bomuld og nylon - før var søgræs eller sisal.

Materialerne til hængekøjerne indkøbes i Mexico af Hængekøje Marked Tropical og via lokale teams leveres til de små landsbyer, hvor indbyggere som ønsker at væve hængekøjer får muligheden for at tjene ekstra penge til medicin, cement, skolegang mv.

Når de er færdige med at væve en hængekøje, får de betaling for deres arbejde og samtidig får de udleveret nyt materiale til at kunne væve en ny hængekøje. På den måde kan de selv bestemme hvornår de vil arbejde.

Maya-hængekøjer er tidskrævende at fremstille pga væve-flette teknik, der gør hængekøjerne særdeles smidige og fleksible og med mulighed for meget bredde hængekøjer. Mexicanerne ønsker at sove i de meget bredde hængekøjer, hvor den bedste ligge komfort er.
HENGEKØYE

Når en person er i hængekøjen, er det hele tiden hængekøjen som former sig efter personen eller de personer der ligger i køjen, og det giver den gode optimale velvære i hængekøjen. Det er derfor at disse typer af hængekøjer er blevet så polulærer verden over. Derfor bliver disse hængekøjer ofte kaldt verdens bedste hængekøjer.
Kaj Ellegaard kontaktes hvis du ønsker at høre om historie, og hvilken betydning der har for lokalsamfundet, at de har fået mulighed for at være så store mængder af hængekøjer til udlandet. Hængekøje Marked Tropical - Kaj Ellegaard kan kontakes på telefon 0045-33312927.

De hængekøjer vi sælger, er alle håndvævet af maya-folket på Yucatan i Mexico. Kvinder og mænd arbejder med hængekøjer for at supplere deres indkomst i familien. Arbejdet foretages i hjemmet og arbejdsvilkår er i kendte omgivelser og udføres ikke på en fabrik. På denne måde kan kvinder og mænd tage sig af deres børn på samme tid. Hvis de ønsker at tage en fridag gøres det uden af skulle få lov eller spørge nogen. Når en hængekøje er færdig håndvævet, leveres dem til vores firma repræsentant, og der betales for udført arbejde samtidig med at der udleveres materiale til at kunne håndvæve en nye hængekøje. Fair Trade Etik og værdier er vigtige for os.

I dag repræsenterer vores fair trade arbejder over to hundrede mayaer familier, som håndflette hængekøjer i små landsbyer på Yucatan i Mexico. En helt afgørende eksistent for deres overlevelse. Fair Trade Hængekøjer når de giver stor mening for både dem der fremstiller hængekøjer med også dem der til sidste skal nyde at ligge i en hængekøje.

 Fair Trade Hængekøje

Side 1 af 1

Sorterer efter ProduktnavnPrisVare nr.Sidst redigeret


1.  Hængekøjestol Grande i Net fra Mexico
Mexicansk hængekøjestol Grande i 100% nylon
Pris: DKK 599,00
  

Hengekøye Webshop Tropical  -  Dannebrogsgade 35  -  1660 København V - Danmark
Tlf. 0045-33 31 29 27 & Tlf. 22 15 65 09  -  Fax. 33312701 - Copyright 2008-2013 hengekøye.com   -  E-mail: brugskunst@gmail.com