Søg produkt

Dansk Norge Svenska

Brasilianske hængekøjer i stof
De Originale Hængekøjer fra Mexico
Coated bomuldsnet hængekøjer til udeliv fra Mexico
Stofhængekøjer fra Brasilien i farverigt stof
Hængekøje i slidstærkt net af bomuld eller nylon
Hængekøjestol fra Mexico
100% Nylon hængekøjer i net fra Mexico
Amerikansk hængekøje med tværpinde
Hængekøje Stativ
Mexicanske tæpper
Tilbehør til Hængekøje
Hvad skal jeg vælge af hængekøjer?
Etisk Fair Handel
FAQ
Kontakt & Info


Indkøbskurv
Forside

Info

Betaling
Levering
Kontakt hengekøye.com
Leveringstid og forsendelsespriser
Hængekøje sitemap

Alle priser er incl. moms

American Express Dankort Diners EuroCard / MasterCard JCB Maestro Q8/lic Visa Visa Electron
FAQ > FAQ  |  Udskriv  |  Tip en ven

Hvad er hængekøjer lavet af?

Vi væver primært med bomuld, nylon og coated bomuld snore. For specielle bestillinger kan vi flette andre former for materiale på anmodning.

Hvor længe vil bomuld eller nylon holde?

De vil holde i mange år, hvis du giver din hængekøje den rette pleje. Det bør ikke efterlades udendørs i længere perioder, især i sollys, vind og regn slider hård på snorene i hængekøjen. Nogle tror, nylon kan være udendørs i længere perioder. Men er der meget vind og bevægelse i hængekøjen er det som om der ligger en person i hængekøjen og hele tiden bruger og slider på hængekøjen.

Vi foreslår også, iført passende tøj, mens du hviler i din hængekøje. Undgå knapper, smykker, sko, ure eller andre objekter, der kan få fat i eller skærre i snorene. Rives der alligevel en snor over, så kan den repareres enkelt ved at binde snore sammen igen, så hurtigt som det opdages.

Hvad er forskellen mellem størrelser?

Vi arbejder med mange hængekøje størrelser. F.eks. i de originale maya hængekøjer Nr. 3, 4, 5, 6, 7 og 8 hvor hvert nummer bl.a. svarer til antallet af tråd der er anvendt til området hvor du ligger i hængekøjen.

Længde er den samme for hver størrelse. Forskellen er for bredden af hængekøjen. Bredde giver størrelse. Jo højere tallet er, jo bredere og større hængekøje.

Vi foreslår de største størrelser fordi der er plads til flere og har den bedste komfort. De store størrelser er også en meget stærk hængekøje. Meget modstandsdygtig. Jo større hængekøjen er - det mere behageligt føles det. Dette gælder også for én person. Den generelle regel er at få det største hængekøjen du med rimelighed kan tillade sig.

Brug hængekøjer til camping og rygsæk rejser, det er nemt at transportere og håndtering. Og du har et skønt sted at overnatte eller til en kort lur. En siesta i en hængekøje er en del af hverdagen for mange mexicanere.

Hængekøje opsætnings metoder?

Hængekøje kan hænges til en stærk væg, et træ, en palme, i en sejlbåd osv. Hæng hængekøje i en blød bue, hvor midten skal have en højde som om du skulle til at sætte sig i en stol. (Endesnor gerne ca. 2 m over jorden, afstand ca. 5 m. midten af hængekøje mellem knæ og hofter.) Du kan bruge reb, kæde, stærk snore mellem træer, vægge og stolper når du skal sætte hængekøjen op. Brug flagknob mellem reb og hængekøje.

Hvordan vasker du hængekøjen?

Vask kun hængekøjen, hvis det er strengt nødvendigt. På grund af den diamant design vævning er det ikke let at din hængekøje bliver beskidt.
Hvis du ønsker at vaske din hængekøje i en maskine skal endesnore være bundtet godt sammen og læg hængekøjen i en hovedpudebetræk.
Anbefales med almindelig håndvask. Læg selve hængekøje i en spand med koldt vand og mild sæbe. Klem den med dine hænder med omhu, og lad gennemblødt i 30 minutter. Skyl grundigt. Hænges til tørre. En bomuld hængekøje vil skrumpe lige efter vask det, men det vender tilbage til normal størrelse, når kan tages i brug igen.

Kan jeg vælge farven på min hængekøje eller lave en personlig farve kombination?

Ja, du kan. Vælg farve om muligt, farvemix, naturhvid, turkis-blå el.lign. Eller du kan skrive dine ønsker i notefeltet og så finder vi en hængekøje der farvemæssigt kommer så sæt på dine ønsker. Har du nogle helt specielle ønsker kan vi væve en til dig, men det tage ca. 3 uger. Send et foto af stof eller hængekøje som du ønsker til info@brugskunst.dk og så væver vi en til dig.

Får jeg nogen instrukser med min Mexicanske hængekøje?

Med hver hængekøje følger der en enkelt guide med opsætning, pleje tips og knudebinding instruktion.

Hvad er forskellen mellem en hængekøje med tværbarre og en hængekøje uden en bar?

En hængekøjen med tværbarre er kendt som en amerikansk hængekøje stil. Det er en meget dekorativ hængekøje på grund af sin skønhed og størrelse. Vi foreslår det til haver og terrasser.
En hængekøje uden en tværbarre er en typisk maya hængekøje. Dette er et af vores specialer. Den blev designet for mere 3000 år siden af Maya-indianerne, og det betragtes som den mest komfortable hængekøje i verden. Det er interessant at netop denne Maya net hængekøje anbefales af Kiropraktorer og Orthopedist til folk med rygproblemer pga. stor smidighed hvor hængekøjen tilpasser sig personen.

Hvad er en Sisal hængekøje?

For tre tusind år siden, da Maya folk kun kendte til sisal snor, som er fremstillet af henequen plante, der dyrkes over hele Yucatán-halvøen i Mexico. Dengang var hængekøjer vævet med sisal fibre snore de havde fået fra henequen. Det er stadig muligt af få hængekøjer vævet i sisal. De er stærke, men der er ujævnheder i sisal snoren og sisal kan krasse, og har ikke den samme smidighed og blødhed som bomuld. Vi væver også sisal, sansiviera, hamp og polyester snore på anmodning.

Læs mere om Maya hængekøjer.


Hengekøye Webshop Tropical  -  Dannebrogsgade 35  -  1660 København V - Danmark
Tlf. 0045-33 31 29 27 & Tlf. 22 15 65 09  -  Fax. 33312701 - Copyright 2008-2013 hengekøye.com   -  E-mail: brugskunst@gmail.com